Gastouder Debbie in Middelburg (wijk Dauwendaele)

Hallo! Ik ben Debbie Kerkhove en ik ben moeder van 4 jongens in uiteenlopende leeftijden (geboren in 2006, 2012, 2015, 2022). Naast moeder zijn ben ik al ruim 10 jaar gastouder in mijn Gastouderopvang De Vlinder in Middelburg. Ik doe mijn werk altijd met erg veel liefde en plezier.

Ik kijk goed naar wat de kindjes nodig hebben, vinden ze het leuk om te knutselen dan doen we dat, vinden ze buiten spelen leuk dan gaan we dat doen. Ik houd de slaaptijden van thuis aan zodat het kindje in haar/zijn eigen ritme kan blijven. Het enige waar ik wel rekening mee moet houden zijn de schooltijden. Ik breng en haal namelijk kindjes op bij De Wilgenhof in Middelburg. Dus om 8.20 tot 8.30 uur brengen we ze, en om 14.00 uur halen we de kindjes weer op. Kan je kindje nog niet lopen dan pakken we de tweelingwagen of de bolderkar. Ook gaan we weleens naar de winkel of lopen of fietsen we naar de markt.

Ik vind het belangrijk dat kindjes leren omgaan met dieren. We hebben twee honden, twee katten en twee kipjes. Maar ook een zeeaquarium. De dieren kunnen goed met kinderen omgaan en kindjes worden altijd begeleid in de omgang met de dieren. Er is uiteraard altijd toezicht!

Er is hier genoeg uitdaging voor de kindjes en ze hebben een heerlijke plek om lekker te kunnen spelen.

Ik werk 24/7 waardoor avond, nacht en weekendopvang ook mogelijk is bij mij!

Voor meer informatie verwijs ik naar mijn website of neem contact met mij op via telefoonnummer 06-26467726 of met Gastouderbureau Kindjes & Zo op telefoonnummer 06-34361148.

Groetjes, Debbie