Gastouder Ellen in Middelburg (wijk Nieuw Middelburg)

Hoi, ik ben Ellen Jansen (geboren in 1973).

Samen met mijn zus Esther, die hier op dit adres haar eigen Gastouderbureau Kindjes & Zo heeft, heb ik deze woning speciaal met het oog op de kindjes gekocht. Het is een fijne ruime plek, met een aparte kinderkamer waar alles speciaal voor de kinderen is ingericht voor de leeftijd 0 tot 4 jaar (met airco voor de hele warme dagen, ook in de slaapkamer).

Ze kunnen hier heerlijk vrij en veilig spelen. Vanuit de kinderkamer loop je de grote volledig omheinde afgesloten tuin in, met een overdekt gedeelte waaronder een speelkeuken staat en een picknicktafel e.d. Verder is er natuurlijk veel speelgoed zoals stepjes, loopfietsen, een watertafel, een speelhuis enz. Ook op de trampoline en in de schommelbank zijn ze heel graag bezig.

Er is een aparte slaapkamer met diverse ledikantjes, ook in de speelkamer zelf kan tussen de middag een apart ledikantje neergezet worden voor de moeilijkere slapers 😊

Wij gaan graag op pad met onze kinderwagen of met de bakfiets, naar bijvoorbeeld Groenrijk of de kinderboerderij om bij de dieren te gaan kijken, of naar de speeltuinen in Middelburg of omgeving, of naar Monkey town of iets dergelijks.

Vanaf oktober heb ik plaats op maandag, dinsdag en donderdag voor een kindje van 0-4 jaar (op donderdag zijn twee plaatsen beschikbaar!)

Mocht u meer willen weten, neem dan gerust contact op met mij via WhatsApp op 06-29515516 of bekijk mijn website U kunt ook contact opnemen met Gastouderbureau Kindjes & Zo via WhatsApp op 06-34361148. Groetjes Ellen.

Klik hier voor alle beschikbare gastouders.