Gastouder Ilona in Koudekerke

Onze betrouwbare en erkende gastouder Ilona in Koudekerke heeft plaats op maandag, dinsdag en/of donderdag voor een kindje van 0-4 jaar! Hieronder stelt zij zichzelf voor:

Mijn naam is Ilona en ik ben een vrolijke spontane vrouw. Ik woon samen met mijn man en zoontje (2020) in Koudekerke. Geboren in Brabant en woon nu bijna 2 jaar in Zeeland. Ik kom uit het toerisme waar ik jarenlang als hostess, reisleidster en als chef kinderanimatie heb gewerkt. Ik heb ruime ervaring in het werken met kinderen als au pair, in Sardinië en in Spanje. Ik heb veel oppaswerk gedaan en heb 5 jaar in een miniclub gewerkt als chef entertainment. Ik organiseerde allerlei activiteiten en verzorgde leuke en vooral gezellige avonden. Ik had echt een hechte band met de vakantiegangers en vooral met hun kinderen.

Ik heb 3 jaar in Spanje gewoond en heb daar zeker nog steeds erg veel affiniteit mee. Vandaar de naam Sonrisa (glimlach).

Zelf lach ik veel en vind ik het fijn om de kindjes met een glimlach te zien. Nu ik zelf moeder ben is mijn leven totaal veranderd. Ik heb altijd mijn gevoel gevolgd, gedaan wat ik graag wilde en dat is werken met en zorgen voor kinderen. En ik heb nu eindelijk mijn eigen gastouderopvang.

Wij wonen in een kindvriendelijke buurt. Ik ben echt een buitenmens, ga er graag op uit. Ik heb een elektrische bakfiets en fiets overal naar toe, naar verschillende speeltuinen, de kinderboerderij etc.

Ieder kind mag zichzelf zijn en ontwikkelt op eigen tempo in een warme huiselijke sfeer. Bij mij mag een kind lekker kind zijn en zal ik er alles aan doen dat het kind zich veilig voelt en daardoor lekker kan ontwikkelen en kan spelen. Ik hou zoveel mogelijk de eet- en slaapmomenten van thuis aan. Ook werk ik met VVE. Mocht het kindje moeite hebben met bijvoorbeeld spraak of sociaal emotioneel dan kan ik daar extra aandacht aan besteden. Ik werk met dagritmekaarten zodat de kindjes weten en kunnen zien wat er komen gaat, dit geeft de kindjes rust en veiligheid. Maar er zijn dagen dat de kinderen geen zin hebben in bijvoorbeeld knutselen en dan bied ik iets anders aan zodat het voor iedereen leuk blijft.

Momenteel werk ik 4 dagen (maandag t/m donderdag) maar vanaf september komt de woensdag te vervallen. Ik heb nu plaats voor een kindje van 0-4 jaar op maandag, dinsdag en/of donderdag. Wil je meer informatie, of wil je een afspraak maken voor een kennismaking bel of app dan naar mij op 06-24354300 of neem contact op met Gastouderbureau Kindjes & Zo op 06-34361148. Groetjes, Ilona.

Klik hier voor alle beschikbare gastouders.