Gastouder Marijse in Koudekerke

Onze betrouwbare en erkende gastouder Marijse in Koudekerke heeft vanaf juni plaats op donderdag en vrijdag voor een kindje van 0-4 jaar! Hieronder stelt zij zichzelf voor:

Mijn naam is Marijse Drenth (geboren in 1979). Ik woon met mijn echtgenoot Caspar en onze twee kinderen aan de Dishoekseweg in Koudekerke. Floortje (geboren in 2007) zit op CSW Bestevaer in Vlissingen en Hugo (geboren in 2010) zit op de Vrije school op dezelfde school. Caspar is technisch inspecteur maar is ook heel graag bezig in zijn werkplaats om mooie dingen te maken en dan vooral van hout. Zelf ben ik graag in de tuin bezig; ik houd erg van alles wat daar groeit en bloeit, kruipt en vliegt.

Van oorsprong ben ik verpleegkundige en heb ik na de opleiding HBO-Verpleegkunde, 20 jaar met plezier in de zorg gewerkt. Ik ben eind 2020 gestopt als verpleegkundige (hoewel ik dat toch altijd een beetje blijf natuurlijk). Ik wilde iets heel anders gaan doen en heel graag met kinderen werken. En daarom heb ik besloten als gastouder te gaan beginnen. Omdat ons huis niet heel groot is, hebben we de werkplaats naast ons huis omgebouwd tot kinderopvang. Het is heel fijn om een aparte ruimte te hebben, waar ik mijn volledige aandacht op de kindjes kan richten. Een fijne, lichte ruimte met aangrenzende tuin waar de kindjes kunnen spelen, eten en slapen.

Mijn visie:
Mijn doel is dat de kindjes zich geborgen en op hun gemak voelen in de opvang en in hun eigen tempo kunnen groeien en ontwikkelen. We volgen een dagelijks ritme zodat de kindjes weten waar ze aan toe zijn en in de activiteiten bewegen we een beetje mee met de seizoenen. In de tuin kan lekker gespeeld worden. We kunnen samen de kippen voeren en kijken of er een eitje is gelegd. En in de moestuin is ook van alles te zien en te beleven. Kindjes kunnen zo spelenderwijs leren en ontdekken in een rustige en vertrouwde omgeving.

Mocht je meer informatie willen kijk dan op mijn website of neem contact met mij op via: 06-11121950 of via Gastouderbureau Kindjes & Zo op: 06-34361148

Klik hier voor alle beschikbare gastouders.