Gastouder Saskia in Middelburg (wijk Zuid)

Ik ben Saskia Doornbos. Samen met mijn man Jeroen woon ik al jaren met veel plezier in Middelburg Zuid. Onze zoon Lars (2000) en dochter Tessa (2003) wonen voor hun studie in Eindhoven en komen af en toe in het weekend naar huis.

Na 18 jaar met veel plezier in de reiswereld te hebben gewerkt en les te hebben gegeven aan het ROC Zeeland, heb ik in 2010 besloten om iets heel anders te gaan doen. Ik heb ervoor gekozen dat te doen waar mijn hart naar uitgaat: kinderen bij mij thuis opvangen en ze daar een leuke, mooie en leerzame tijd bezorgen.

Ik streef er naar een zo leuk mogelijke opvang te bieden, waar ieder kind lekker zichzelf kan zijn, kan omgaan met andere kinderen en zich kan ontwikkelen. In een huiselijk kring, maar wel met vaste rituelen. Bij De Kleine Prins is er binnen in de opvangruimte en buiten in de afgesloten tuin genoeg ruimte om heerlijk te spelen. Voor elke leeftijd is er geschikt speelgoed, we doen spelletjes, zingen liedjes, lezen een boekje of maken we een mooi knutselwerkje. Ook wandelen we graag met de 6 persoonsbolderkar naar de eendjes, kinderboerderij of speeltuintjes hier in de buurt. De kinderen krijgen bij mij veel vrijheid om dingen uit te vinden en te ontdekken, dus ook waar hun en mijn grenzen liggen.

Natuurlijk is er nog veel meer te vertellen over De Kleine Prins, daarom nodig ik u graag uit om met uw prinsje of prinsesje langs te komen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprekje. Mijn telefoonnummer is 06-13017231, of neem contact op met Gastouderbureau Kindjes & Zo op telefoonnummer 06-34361148. Ik heb plaats op dinsdag en/of donderdag voor een kindje van 0-4 jaar.

Groetjes, Saskia

Klik hier voor alle beschikbare gastouders.