Gastouder Suzan in Oost-Souburg

Onze betrouwbare en erkende gastouder Suzan in Oost-Souburg heeft plaats op woensdag voor een kindje van 1-4 jaar, op vrijdag voor een kindje van 0-4 jaar en vanaf september is er plaats op dinsdag voor een kindje van 0-4 jaar! Hieronder stelt zij zichzelf voor:

Hoi, ik ben suzan (1986), ik ben getrouwd met Harry sinds 2008. samen hebben wij 3 dochters, Faye (2007), Hailly (2009) en Jaylin (2013). Verder is er in ons gezin nog een klein mini hondje Bella en hebben we kipjes in de tuin.

Mijn opvang heet Gastouderopvang Suzans in Oost-Souburg waar ik de kindjes met veel plezier verwelkom. De opvang is er voor kindjes van 0 tot 4 jaar. Ieder kind mag zich zelf zijn en zich op zijn of haar eigen tempo ontwikkelen.

Er is een dagindeling zodat er structuur is op de dag en we verschillende activiteiten kunnen doen. Een aantal dingen zoals eten, verschonen en slapen doen we op vaste tijden. De andere activiteiten kunnen wisselen per keer, dat ligt aan welke groepssamenstelling er is en wat hun interesses zijn, maar ook het weer kan een rol spelen hierin. Door de verschillende activiteiten, welke zijn afgestemd op de leeftijden en interesses van de kindjes, proberen we zo ieder kindje uit te dagen om zich verder te ontwikkelen en zo zelfvertrouwen op te bouwen en vriendjes en vriendinnetjes te maken.

Zou je nog meer willen weten, of zien, dan mag je me altijd een vrijblijvend berichtje sturen naar gastouderopvangsuzans@gmail.com of me bellen of appen op 06-24722689. Of bel of app Gastouderbureau Kindjes & Zo op 06-34361148. Ook kun je altijd een kijkje nemen op mijn Facebookpagina om een beeld te krijgen van mijn Gastouderopvang Suzans. Groetjes Suzan.

Klik hier voor alle beschikbare gastouders.