Gastouder Wendy in Middelburg (wijk Breewijk)

Ik ben Wendy Geldof (1971) en woon samen met mijn man en 2 zoons (1999 en 2005) in de Middelburgse wijk Breewijk. Ruim 10 jaar heb ik daar mijn Gastouderopvang BarbaBlij (2013). Met veel plezier sta ik van maandag tot en met donderdag (07.00u-18.00u) voor kindjes (0-4 jr.) klaar. We spelen, knutselen, lezen, bouwen, zingen, puzzelen, verkleden, dansen, leren en ontdekken. Ik kijk naar de behoeftes van de kindjes en probeer die zo goed mogelijk te ondersteunen. Als activiteiten begeleidster weet ik overal wel een mooie mouw aan te passen. Het gezamenlijk eten en de slaapjes zijn de vaste momenten op de dag.

Bij mij staan de kindjes voorop. Ik vind het belangrijk dat kindjes de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen en te groeien. Volgens mij gaat dit het beste in een liefdevolle vertrouwde omgeving. Samen met de kindjes de wereld ontdekken, ze helpen groeien en vooral ook samen veel plezier hebben.

Ik ben graag buiten en ga met de kindjes regelmatig op stap. Lekker in beweging zijn in de natuur. Met de bakfiets bijvoorbeeld naar de speeltuin, het park of een boerderij. Maar ook eens een boodschapje doen of om nieuwe boekjes naar de bibliotheek.

Ik ben een vrolijke, zorgzame, creatieve en betrokken gastouder. Ons gezellige huis is ruim, kindvriendelijk en huisdiervrij. We hebben een grote groene tuin.

Ik ben in het bezit van een erkend diploma voor de kinderopvang en het diploma kinder-EHBO. Mijn kennis houd ik bij door regelmatig trainingen te volgen. Omdat Gastouderopvang BarbaBlij geregistreerd staat in het LRK hebben ouders recht op kinderopvangtoeslag.

Kindjes en hun ouder(s) zijn altijd van harte welkom om kennis te komen maken en binnen te kijken bij BarbaBlij. Bel of mail gerust naar: telefoonnummer 06-52315787 of per e-mail: wgeldof@zeelandnet.nl

Op dit moment heb ik geen plaatsen vrij maar mocht je toch interesse in mijn opvang hebben, neem dan contact met me op, want er zijn geregeld wijzigingen.

Groetjes Wendy.

Klik hier voor alle beschikbare gastouders.