Gastouder Marieke in Middelburg (wijk Klarenbeek)

Ik ben Marieke, een ervaren en enthousiaste pedagogisch medewerker met inmiddels ruim 18 jaar ervaring in de kinderopvang, met kinderen van 0-12 jaar.

Ik woon samen met mijn man en 2 kinderen, 2 jongens Joël (bijna 6) en Noah (bijna 5) in de kindvriendelijke wijk Klarenbeek in Middelburg. Wij wonen samen met 2 hele lieve poezen, Lily en Lola en onze labrador Mr Jones. Al onze dieren zijn gewend aan kinderen en zijn echt een onderdeel van ons gezin. Mr Jones kan weleens wat enthousiast zijn en dan vindt hij zijn rust in de bench die in de gang staat. Dit is echt zijn veilige plek die hij ook zelf opzoekt als hij het te druk vindt in huis. Ik leer mijn kinderen dat ze niet in de bench mogen komen en zal dit ook leren aan de kindjes die komen spelen, zo blijft het voor iedereen gezellig.

Vorig jaar zijn wij verhuisd en begon ik weer te dromen om als gastouder te beginnen. In oktober 2023 heb ik besloten dat ik de sprong ga wagen en als gastouder wil gaan werken. Ik heb plaats voor kindjes van 1 tot 4 jaar op maandag, dinsdag en/of donderdag.

Wij wonen in een kindvriendelijke buurt met volop wandel en speelmogelijkheden. Ik vind het ontzettend leuk om met de kinderen te gaan lezen, knutselen, lekker te spelen in huis of in de tuin. Daarnaast beschik ik over een bakfiets, dus ook daarmee kunnen we er op uit.

Wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met mij op telefoonnummer 06-28050561 of met Gastouderbureau Kindjes & Zo op telefoonnummer 06-34361148.

Klik hier voor alle beschikbare gastouders.