Welkom bij Gastouderbureau Kindjes & Zo

  • Welkom bij Gastouderbureau Kindjes & Zo

    Gastouderbureau Kindjes & Zo is een kleinschalig gastouderbureau gevestigd in Middelburg sinds 2020. Wij streven naar de perfecte match tussen vraagouders en gastouders in de provincie Zeeland waarbij de veiligheid van uw kind uiteraard voorop staat. Doordat wij kleinschalig zijn kennen wij onze gastouders persoonlijk, hierdoor kunnen wij een goede match maken. Dit alles tegen een zeer concurrerend uurtarief!

    Wat is gastouderopvang?

    Gastouderopvang is een kleinschalige, flexibele en huiselijke vorm van kinderopvang voor kinderen vanaf 0 tot 13 jaar. Gastouderopvang is wat betreft tijden en dagdelen vaak flexibeler dan opvang in een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang. Gastouders zijn deskundig en beschikken over een relevante opleiding en een certificaat ‘eerste hulp aan kinderen’. Daarnaast zijn gastouders (en hun huisgenoten) verplicht een geldige ‘verklaring omtrent gedrag’ te kunnen tonen!

    Zoek je de beste en liefste gastouder voor je kind(eren) neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! https://www.gastouderbureaukindjesenzo.nl/contact/