Gastouder zoeken

 • Ben je op zoek naar de beste en liefste gastouder in de provincie Zeeland?
  Gastouderbureau Kindjes & Zo helpt je in contact te komen met betrouwbare gastouders!

  Een match op maat
  Ieder kind is uniek, hierdoor gaan we er bijvoorbeeld niet zomaar van uit dat die ene gastouder die vlakbij je woont ook de juiste match is. We zoeken echt op de behoefte van jou en je kind(eren) en vinden het belangrijk dat de opvanglocatie en gastouder beiden aansluiten op jullie eigen wensen en behoeften.

  Zoeken aan de hand van jouw zoekprofiel
  Op het moment dat je je bij ons aanmeldt, zullen we samen een zoekprofiel opstellen om de wensen van jou als ouder en de behoeftes van je kind(eren) goed in kaart te krijgen. Vervolgens zoeken wij eerst in ons huidige bestand of daar geschikte gastouders tussen zitten. Zo niet, dan wordt de aanvraag direct extern uitgezet om ook gastouders buiten ons bestand te bereiken.

  Betrouwbare gastouders
  Je kind is je meest kostbare bezit. Het is daarom best spannend om de zorg en opvoeding van je kind over te dragen aan iemand anders. Hierbij proberen we je zo goed mogelijk te ondersteunen door je bij de juiste gastouder voor te stellen. Doordat wij onze gastouders persoonlijk kennen is het maken van deze match een stuk makkelijker.

  Je betaalt bij ons geen bemiddelings- of bureaukosten dus het zoeken naar de perfecte gastouder is geheel gratis!

  Kijk hier voor onze beschikbare gastouders of neem geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.